Активности

ОСТЕН Скопје започнува со нова активност Osten4art – континуирана изложба на која ќе се изложуваат пристигнатите дела на ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА ЦРТЕЖ Скопје 2016.
Прочитај повеќе
ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА ЦРТЕЖ
Скопје 2016
отворен повик за учество на уметниците од целиот свет!
Прочитај повеќе
47. СВЕТСКА ГАЛЕРИЈА НА КАРИКАТУРИ
Скопје 2016
отворен повик за учество на уметниците од целиот свет!
Прочитај повеќе