Сите блог статии

Препорачано

Osten4art – континуирана изложба

ОСТЕН Скопје започнува со нова активност Osten4art – континуирана изложба

Прочитај повеќе

Тик-так мотивација, покана за учество на Остен биенале на цртеж Скопје 2016

Тик-так мотивација, покана за учество на Остен биенале на цртеж Скопје 2016

Прочитај повеќе

Лук ВЕРНИМЕН, Белгија

Прва награда за сатиричен цртеж на 42. Светска Галерија на Карикатури Скопје 2014

Прочитај повеќе