Сите блог статии

ИЗЛОЖБА СВЕТСКО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО - ВАЗАРЕЛИ, ДАЛИ, ПИКАСО, ПАНДИЛОВ, МИРО

ИЗЛОЖБА СВЕТСКО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО - ВАЗАРЕЛИ, ДАЛИ, ПИКАСО, ПАНДИЛОВ, МИРО

Прочитај повеќе

Тик-так мотивација, покана за учество на Остен биенале на цртеж Скопје 2016

Тик-так мотивација, покана за учество на Остен биенале на цртеж Скопје 2016

Прочитај повеќе

Osten4art – континуирана изложба

ОСТЕН Скопје започнува со нова активност Osten4art – континуирана изложба

Прочитај повеќе