Блог статии од месец Октомври, 2015

Сопствениот израз на уметникот треба да биде нешто автентично и единствено

Душан ПЕРЧИНКОВ

Прочитај повеќе

16. СВЕТСКА ГАЛЕРИЈА НА КАРИКАТУРИ Скопје 1984

16. СВЕТСКА ГАЛЕРИЈА НА КАРИКАТУРИ Скопје 1984

Прочитај повеќе

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА НАГРАДЕНИ АВТОРИ Скопје 2015

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА НАГРАДЕНИ АВТОРИ Скопје 2015

Прочитај повеќе