Активности

ОСТЕН Скопје започнува со нова активност Osten4art – континуирана изложба на која ќе се изложуваат пристигнатите дела на ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА ЦРТЕЖ Скопје 2016.
Прочитај повеќе
БРИТАНСКИ УМЕТНИЦИ од колекцијата на ОСТЕН Музејот на цртеж
Изложба, 12 мај 2016 (четврток), 20:20 часот во галерија ОСТЕН

Прочитај повеќе
НЕОСВЕТЛЕНИ СОБИ изложба на Тијана КОЈИЌ
Од 27 април до 7 мај 2016 година, во галерија ОСТЕН ќе може да се види извонредната изложба на младата српска уметница од Белград, Тијана КОЈИЌ

Прочитај повеќе