Сите блог статии

75-ГОДИНИ ОСТЕН | 1 - 10 откомври 2020: Галерија ОСТЕН | Изложба на карикатури и графички дизајн

75-ГОДИНИ ОСТЕН | 1 - 10 откомври 2020:Галерија ОСТЕН | Изложба на карикатури и графички дизајн

Прочитај повеќе

ИЗЛОЖБА II по повод 75-години ОСТЕН: СЛИКИ, ЦРТЕЖИ И ГРАФИКИ од колекцијата на „ОСТЕН МУЗЕЈОТ“

ИЗЛОЖБА II по повод 75-години ОСТЕН:СЛИКИ, ЦРТЕЖИ И ГРАФИКИ од колекцијата на „ОСТЕН МУЗЕЈОТ“Уметници: Марина АБРАМОВИЌ | Салвадор ДАЛИ | МИЦКО Мице Јанкуловски | Оскар КОКОШКА | Жоан МИРО | Благоја НИКОЛОВСКИ | Владимир ВЕЛИЧКОВИЌ7 – 19 август 2020 | Галерија ОСТЕН

Прочитај повеќе

ИЗЛОЖБА на СЛИКИ, ЦРТЕЖИ и ГРАФИКИ од колекцијата на „ОСТЕН МУЗЕЈОТ НА ЦРТЕЖ“

ИЗЛОЖБА на СЛИКИ, ЦРТЕЖИ И ГРАФИКИ од колекцијата на „ОСТЕН МУЗЕЈОТ НА ЦРТЕЖ“

Прочитај повеќе