Сите блог статии

Визуелните уметности во МК - ХХ век / Мултумедијална уметност

ПРОМОЦИЈА на публикацијата „ВИЗУЕЛНИТЕ УМЕТНОСТИ во Македонија - ХХ век / Книга 2.: МУЛТИМЕДИЈАЛНА УМЕТНОСТ“

Прочитај повеќе

Венеција 14ти јули - Павилјон ОСТЕН Македонија

Изложба на Мице ЈАНКУЛОВСКИ и Ирена ГАПКОВСКА во Венеција

Прочитај повеќе

Изложба на скулпторот Васил ВАСИЛЕВ и промоција на неговата графичка мапа

Интервју со Васил ВАСИЛЕВ (извор:МИА)

Прочитај повеќе