Сите блог статии

ИЗЛОЖБА НА МИЦЕ ЈАНКУЛОВСКИ - сатирични слики на стакло

Изложба на Мице ЈАНКУЛОВСКИ - сатирични слики на стакло.

Прочитај повеќе

Osten4art – континуирана изложба

ОСТЕН Скопје започнува со нова активност Osten4art – континуирана изложба

Прочитај повеќе

Лук ВЕРНИМЕН, Белгија

Прва награда за сатиричен цртеж на 42. Светска Галерија на Карикатури Скопје 2014

Прочитај повеќе