Сите блог статии

ИЗЛОЖБА на СЛИКИ, ЦРТЕЖИ и ГРАФИКИ од колекцијата на „ОСТЕН МУЗЕЈОТ НА ЦРТЕЖ“

ИЗЛОЖБА на СЛИКИ, ЦРТЕЖИ И ГРАФИКИ од колекцијата на „ОСТЕН МУЗЕЈОТ НА ЦРТЕЖ“

Прочитај повеќе

МИЦКО Мице Јанкуловски - самостојна изложба на слики „Круговите на Леонардо I-II-III-IV“

ОСТЕН Музејот на цртеж од 15 април до 30 мај 2020 ја претставува самостојната изложба на слики на МИЦКО Мице Јанкуловски „Круговите на Леонардо II-III-IV“.

Прочитај повеќе

Визуелните уметности во МК - ХХ век / Мултумедијална уметност

ПРОМОЦИЈА на публикацијата „ВИЗУЕЛНИТЕ УМЕТНОСТИ во Македонија - ХХ век / Книга 2.: МУЛТИМЕДИЈАЛНА УМЕТНОСТ“

Прочитај повеќе