Сите блог статии

Венеција 14ти јули - Павилјон ОСТЕН Македонија

Изложба на Мице ЈАНКУЛОВСКИ и Ирена ГАПКОВСКА во Венеција

Прочитај повеќе

Изложба на скулпторот Васил ВАСИЛЕВ и промоција на неговата графичка мапа

Интервју со Васил ВАСИЛЕВ (извор:МИА)

Прочитај повеќе

ИЗЛОЖБА СВЕТСКО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО - ВАЗАРЕЛИ, ДАЛИ, ПИКАСО, ПАНДИЛОВ, МИРО

ИЗЛОЖБА СВЕТСКО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО - ВАЗАРЕЛИ, ДАЛИ, ПИКАСО, ПАНДИЛОВ, МИРО

Прочитај повеќе