Сите блог статии

Марина АБРАМОВИЌ - GRAND PRIX за животно остварување

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА ЦРТЕЖ Скопје 2014

Прочитај повеќе

Саед САДЕГИ, Иран

Прва награда за стрип на 41. Светска Галерија на Карикатури Скопје 2013

Прочитај повеќе

Сопствениот израз на уметникот треба да биде нешто автентично и единствено

Душан ПЕРЧИНКОВ

Прочитај повеќе