Сите блог статии

Венцеслав АНТОНОВ - Посебно ГРАН ПРИ (за легат)

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА НАГРАДЕНИ АВТОРИ Скопје 2015

Прочитај повеќе

Владимир ГЕОРГИЕВСКИ - НАГРАДА ЗА ЖИВОТНО ОСТВАРУВАЊЕ 2014

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА НАГРАДЕНИ АВТОРИ Скопје 2015

Прочитај повеќе

Павле КУЗМАНОСКИ - УМЕТНИК НА ГОДИНАТА 2014

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА НАГРАДЕНИ АВТОРИ Скопје 2015

Прочитај повеќе