Сите блог статии

„НАЈЦРНАТА ЦРНА“ од Мице ЈАНКУЛОВСКИ

Самостојна изложба на слики (карбон на платно) „НАЈЦРНАТА ЦРНА“ од Мице ЈАНКУЛОВСКИ од 20.4. - 4.5.2023 во Галерија ОСТЕН.

Прочитај повеќе

Роберт ГЛИГОРОВ - УРОБОРО | Самостојна изложба во галеријата ОСТЕН Скопје | 23 февруари - 13 март 2023 година

Роберт ГЛИГОРОВ - УРОБОРО | Самостојна изложба во галеријата ОСТЕН Скопје | 23 февруари - 13 март 2023 година

Прочитај повеќе

ОФИЦИЈАЛНА ИЗЛОЖБА и ДОДЕЛУВАЊЕ НА НАГРАДИ на ОСТЕН БИЕНАЛЕ на ЦРТЕЖ Скопје 2022 | 22 февруари 2023 | Национална галерија на С.Македонија - Чифте Амам

ОФИЦИЈАЛНА ИЗЛОЖБА и ДОДЕЛУВАЊЕ НА НАГРАДИ на ОСТЕН БИЕНАЛЕ на ЦРТЕЖ Скопје 2022 | 22 февруари 2023 | Национална галерија на С.Македонија - Чифте Амам

Прочитај повеќе