Блог статии од Цртеж

Игор ЈОСИФОВ - ЗЛАТЕН ОСТЕН / Млад уметник на годината

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА НАГРАДЕНИ АВТОРИ Скопје 2015

Прочитај повеќе

Атанас АТАНАСОСКИ - НАГРАДА ЗЛАТЕН ОСТЕН

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА НАГРАДЕНИ АВТОРИ Скопје 2015

Прочитај повеќе

Касиопеја НАУМОСКА - ПОСЕБНА НАГРАДА

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА НАГРАДЕНИ АВТОРИ Скопје 2015

Прочитај повеќе