Блог статии од Цртеж

УМЕТНОСТА ГО ОБЕДИНУВА СВЕТОТ - Меѓународна заедничка изложба како паралелен настан на Венециското биенале на архитектура 2023 година

УМЕТНОСТА ГО ОБЕДИНУВА СВЕТОТ - Меѓународна заедничка изложба како паралелен настан на Венециското биенале на архитектура 2023 година

Прочитај повеќе

„НАЈЦРНАТА ЦРНА“ од Мице ЈАНКУЛОВСКИ

Самостојна изложба на слики (карбон на платно) „НАЈЦРНАТА ЦРНА“ од Мице ЈАНКУЛОВСКИ од 20.4. - 4.5.2023 во Галерија ОСТЕН.

Прочитај повеќе

Роберт ГЛИГОРОВ - УРОБОРО | Самостојна изложба во галеријата ОСТЕН Скопје | 23 февруари - 13 март 2023 година

Роберт ГЛИГОРОВ - УРОБОРО | Самостојна изложба во галеријата ОСТЕН Скопје | 23 февруари - 13 март 2023 година

Прочитај повеќе