Блог статии од Цртеж

„Природата како огледало“ - Пантелис ЦАЦИС, Грција | Самостојна изложба на акварели | ОСТЕН БИЕНАЛЕ Скопје 2024 најавна изложба

„Природата како огледало“ - Пантелис ЦАЦИС, Грција | Самостојна изложба на акварели | ОСТЕН БИЕНАЛЕ Скопје 2024 најавна изложба

Прочитај повеќе

УМЕТНОСТА ГО ОБЕДИНУВА СВЕТОТ - Меѓународна заедничка изложба како паралелен настан на Венециското биенале на архитектура 2023 година

УМЕТНОСТА ГО ОБЕДИНУВА СВЕТОТ - Меѓународна заедничка изложба како паралелен настан на Венециското биенале на архитектура 2023 година

Прочитај повеќе

„НАЈЦРНАТА ЦРНА“ од Мице ЈАНКУЛОВСКИ

Самостојна изложба на слики (карбон на платно) „НАЈЦРНАТА ЦРНА“ од Мице ЈАНКУЛОВСКИ од 20.4. - 4.5.2023 во Галерија ОСТЕН.

Прочитај повеќе