Блог статии од Цртеж

ОФИЦИЈАЛНА ИЗЛОЖБА и ДОДЕЛУВАЊЕ НА НАГРАДИ на ОСТЕН БИЕНАЛЕ на ЦРТЕЖ Скопје 2022 | 22 февруари 2023 | Национална галерија на С.Македонија - Чифте Амам

ОФИЦИЈАЛНА ИЗЛОЖБА и ДОДЕЛУВАЊЕ НА НАГРАДИ на ОСТЕН БИЕНАЛЕ на ЦРТЕЖ Скопје 2022 | 22 февруари 2023 | Национална галерија на С.Македонија - Чифте Амам

Прочитај повеќе

„ Едноставност / Комплексност “ - Ненси ТОНГ, Кина | Соло изложба на слики со дело од Марина АБРАМОВИЧ од колекцијата на ОСТЕН

ОСТЕН БИЕНАЛЕ на ЦРТЕЖ Скопје 2022 - ОФИЦИЈАЛНА ПРОГРАМА - Ја претставува Ненси ТОНГ, Кина„ Едноставност / Комплексност “ - Соло изложба на слики со дело од Марина АБРАМОВИЧ од колекцијата на ОСТЕН | 6 - 20 февруари 2023 во галерија ОСТЕН | Отворање 7 фев. 19ч.Разговор со уметникот - 10 февруари во галерија ОСТЕН - 12ч.

Прочитај повеќе

„ Едноставност / Комплексност “ - Ненси ТОНГ, Кина | Соло изложба на слики на со дело од Марина АБРАМОВИЧ од колекцијата на ОСТЕН

ОСТЕН БИЕНАЛЕ на ЦРТЕЖ Скопје 2022 - ОФИЦИЈАЛНА ПРОГРАМА - Ја претставува Ненси ТОНГ, Кина„ Едноставност / Комплексност “ - Соло изложба на слики со дело од Марина АБРАМОВИЧ од колекцијата на ОСТЕН | 6 - 20 февруари 2023 во галерија ОСТЕН | Отворање 7 фев. 19ч.Разговор со уметникот - 10 февруари во галерија ОСТЕН - 12ч.

Прочитај повеќе