Блог статии од Цртеж

Роберт ГЛИГОРОВ - УРОБОРО | Самостојна изложба во галеријата ОСТЕН Скопје | 23 февруари - 13 март 2023 година

Роберт ГЛИГОРОВ - УРОБОРО | Самостојна изложба во галеријата ОСТЕН Скопје | 23 февруари - 13 март 2023 година

Прочитај повеќе

ОФИЦИЈАЛНА ИЗЛОЖБА и ДОДЕЛУВАЊЕ НА НАГРАДИ на ОСТЕН БИЕНАЛЕ на ЦРТЕЖ Скопје 2022 | 22 февруари 2023 | Национална галерија на С.Македонија - Чифте Амам

ОФИЦИЈАЛНА ИЗЛОЖБА и ДОДЕЛУВАЊЕ НА НАГРАДИ на ОСТЕН БИЕНАЛЕ на ЦРТЕЖ Скопје 2022 | 22 февруари 2023 | Национална галерија на С.Македонија - Чифте Амам

Прочитај повеќе

„ Едноставност / Комплексност “ - Ненси ТОНГ, Кина | Соло изложба на слики со дело од Марина АБРАМОВИЧ од колекцијата на ОСТЕН

ОСТЕН БИЕНАЛЕ на ЦРТЕЖ Скопје 2022 - ОФИЦИЈАЛНА ПРОГРАМА - Ја претставува Ненси ТОНГ, Кина„ Едноставност / Комплексност “ - Соло изложба на слики со дело од Марина АБРАМОВИЧ од колекцијата на ОСТЕН | 6 - 20 февруари 2023 во галерија ОСТЕН | Отворање 7 фев. 19ч.Разговор со уметникот - 10 февруари во галерија ОСТЕН - 12ч.

Прочитај повеќе