Блог статии од Цртеж

Средба со Амбасадорот на Јапонија во Р.С.Македонија и уметникот Лику М.Такахаши

Средба со Амбасадорот на Јапонија во Р.С.Македонија и уметникот Лику М.Такахаши

Прочитај повеќе

МАРИЈА ПАВЛОВСКА | „Г-ѓа и г-ца Х“ - САМОСТОЈНА ИЗОЖБА | ГРАФИЧКА МАПА И ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИЈА | ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА ЦРТЕЖ Скопје 2022

МАРИЈА ПАВЛОВСКА | „Г-ѓа и г-ца Х“ - САМОСТОЈНА ИЗОЖБА | ГРАФИЧКА МАПА И ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИЈА | ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА ЦРТЕЖ Скопје 2022

Прочитај повеќе

Изложба „ОСТЕН БИЕНАЛЕ на ЦРТЕЖ Скопје 2020 - НАГРАДЕНИ УМЕТНИЦИ и ФИНАЛИСТИ“

Изложба „ОСТЕН БИЕНАЛЕ на ЦРТЕЖ Скопје 2020 - НАГРАДЕНИ УМЕТНИЦИ и ФИНАЛИСТИ“

Прочитај повеќе