Блог статии од Цртеж

Анка БУРИЌ, Црна Гора

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА ЦРТЕЖ Скопје 2014

Прочитај повеќе

Марина АБРАМОВИЌ - GRAND PRIX за животно остварување

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА ЦРТЕЖ Скопје 2014

Прочитај повеќе

Сопствениот израз на уметникот треба да биде нешто автентично и единствено

Душан ПЕРЧИНКОВ

Прочитај повеќе