Блог статии од Цртеж

ИЗЛОЖБА СВЕТСКО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО - ВАЗАРЕЛИ, ДАЛИ, ПИКАСО, ПАНДИЛОВ, МИРО

ИЗЛОЖБА СВЕТСКО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО - ВАЗАРЕЛИ, ДАЛИ, ПИКАСО, ПАНДИЛОВ, МИРО

Прочитај повеќе

Тик-так мотивација, покана за учество на Остен биенале на цртеж Скопје 2016

Тик-так мотивација, покана за учество на Остен биенале на цртеж Скопје 2016

Прочитај повеќе

Анка БУРИЌ, Црна Гора

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА ЦРТЕЖ Скопје 2014

Прочитај повеќе