Блог статии од Цртеж

Стоимен СТОИЛОВ - ГРАН ПРИ

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА НАГРАДЕНИ АВТОРИ Скопје 2015

Прочитај повеќе

Венцеслав АНТОНОВ - Посебно ГРАН ПРИ (за легат)

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА НАГРАДЕНИ АВТОРИ Скопје 2015

Прочитај повеќе

Владимир ГЕОРГИЕВСКИ - НАГРАДА ЗА ЖИВОТНО ОСТВАРУВАЊЕ 2014

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА НАГРАДЕНИ АВТОРИ Скопје 2015

Прочитај повеќе