Блог статии од Цртеж

Билјана ЈЕВТИЌ, Србија | „ПАУНОВO ОКО – ЈИН-ЈАНГ“ - САМОСТОЈНА ИЗЛОЖБА

„ПАУНОВO ОКО – ЈИН-ЈАНГ“ - САМОСТОЈНА ИЗЛОЖБА | Билјана ЈЕВТИЌ, Србија

Прочитај повеќе

„Природата како огледало“ - Пантелис ЦАЦИС, Грција | Самостојна изложба на акварели | ОСТЕН БИЕНАЛЕ Скопје 2024 најавна изложба

„Природата како огледало“ - Пантелис ЦАЦИС, Грција | Самостојна изложба на акварели | ОСТЕН БИЕНАЛЕ Скопје 2024 најавна изложба

Прочитај повеќе

УМЕТНОСТА ГО ОБЕДИНУВА СВЕТОТ - Меѓународна заедничка изложба како паралелен настан на Венециското биенале на архитектура 2023 година

УМЕТНОСТА ГО ОБЕДИНУВА СВЕТОТ - Меѓународна заедничка изложба како паралелен настан на Венециското биенале на архитектура 2023 година

Прочитај повеќе