Блог статии од Цртеж

Владимир ГЕОРГИЕВСКИ - НАГРАДА ЗА ЖИВОТНО ОСТВАРУВАЊЕ 2014

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА НАГРАДЕНИ АВТОРИ Скопје 2015

Прочитај повеќе

Павле КУЗМАНОСКИ - УМЕТНИК НА ГОДИНАТА 2014

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА НАГРАДЕНИ АВТОРИ Скопје 2015

Прочитај повеќе

Игор ЈОСИФОВ - ЗЛАТЕН ОСТЕН / Млад уметник на годината

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА НАГРАДЕНИ АВТОРИ Скопје 2015

Прочитај повеќе