Блог статии од Цртеж

Атанас АТАНАСОСКИ - НАГРАДА ЗЛАТЕН ОСТЕН

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА НАГРАДЕНИ АВТОРИ Скопје 2015

Прочитај повеќе

Касиопеја НАУМОСКА - ПОСЕБНА НАГРАДА

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА НАГРАДЕНИ АВТОРИ Скопје 2015

Прочитај повеќе

Гоце БОЖУРСКИ - ПОСЕБНА НАГРАДА

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА НАГРАДЕНИ АВТОРИ Скопје 2015

Прочитај повеќе