Блог статии од Цртеж

Тик-так мотивација, покана за учество на Остен биенале на цртеж Скопје 2016

Тик-так мотивација, покана за учество на Остен биенале на цртеж Скопје 2016

Прочитај повеќе

Анка БУРИЌ, Црна Гора

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА ЦРТЕЖ Скопје 2014

Прочитај повеќе

Марина АБРАМОВИЌ - GRAND PRIX за животно остварување

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА ЦРТЕЖ Скопје 2014

Прочитај повеќе