Блог статии од Цртеж

Сопствениот израз на уметникот треба да биде нешто автентично и единствено

Душан ПЕРЧИНКОВ

Прочитај повеќе

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА НАГРАДЕНИ АВТОРИ Скопје 2015

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА НАГРАДЕНИ АВТОРИ Скопје 2015

Прочитај повеќе

Мице ЈАНКУЛОВСКИ

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА НАГРАДЕНИ АВТОРИ Скопје 2015

Прочитај повеќе