Блог статии од Цртеж

Павле КУЗМАНОСКИ - УМЕТНИК НА ГОДИНАТА 2014

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА НАГРАДЕНИ АВТОРИ Скопје 2015

Прочитај повеќе

Игор ЈОСИФОВ - ЗЛАТЕН ОСТЕН / Млад уметник на годината

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА НАГРАДЕНИ АВТОРИ Скопје 2015

Прочитај повеќе

Атанас АТАНАСОСКИ - НАГРАДА ЗЛАТЕН ОСТЕН

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА НАГРАДЕНИ АВТОРИ Скопје 2015

Прочитај повеќе