Блог статии од Проекти

ОФИЦИЈАЛНА ИЗЛОЖБА и доделување на НАГРАДИ и ПРИЗНАНИЈА на ОСТЕН БИЕНАЛЕ на ЦРТЕЖ Скопје 2022

ОФИЦИЈАЛНА ИЗЛОЖБА и доделување на НАГРАДИ и ПРИЗНАНИЈА на ОСТЕН БИЕНАЛЕ на ЦРТЕЖ Скопје 2022

Прочитај повеќе

Промоција на проектот за дигитални карикатури "ЕУ - работа во тек..."

1ви април е денот на шегата!Ве покануваме во Галерија ОСТЕН во 12ч. преку шеговитите, но и сатиричните, саркастичните и ироничните дела на карикатуристите, учесници во "ЕУ - работа во тек..." - да направиме контратежа на негативните случувања во светот...Промоција на проектот:- Изложба на дигитални карикатури од карикатуристи од ЕУ и Западен Бал

Прочитај повеќе

Визуелните уметности во МК - ХХ век / Мултумедијална уметност

ПРОМОЦИЈА на публикацијата „ВИЗУЕЛНИТЕ УМЕТНОСТИ во Македонија - ХХ век / Книга 2.: МУЛТИМЕДИЈАЛНА УМЕТНОСТ“

Прочитај повеќе