Блог статии од Карикатурa

ОФИЦИЈАЛНА ИЗЛОЖБА и доделување на НАГРАДИ и ПРИЗНАНИЈА на 54 СВЕТСКА ГАЛЕРИЈА на КАРИКАТУРИ Скопје 2022

ОФИЦИЈАЛНА ИЗЛОЖБА и доделување на НАГРАДИ и ПРИЗНАНИЈА на 54 СВЕТСКА ГАЛЕРИЈА на КАРИКАТУРИ Скопје 2022

Прочитај повеќе

ОФИЦИЈАЛНА ИЗЛОЖБА и доделување на НАГРАДИ и ПРИЗНАНИЈА на ОСТЕН БИЕНАЛЕ на ЦРТЕЖ Скопје 2022 и 54 СВЕТСКА ГАЛЕРИЈА на КАРИКАТУРИ Скопје 2022

ОФИЦИЈАЛНА ИЗЛОЖБА и доделување на НАГРАДИ и ПРИЗНАНИЈА на ОСТЕН БИЕНАЛЕ на ЦРТЕЖ Скопје 2022 и 54 СВЕТСКА ГАЛЕРИЈА на КАРИКАТУРИ Скопје 2022

Прочитај повеќе

Визуелните уметности во МК - ХХ век / Мултумедијална уметност

ПРОМОЦИЈА на публикацијата „ВИЗУЕЛНИТЕ УМЕТНОСТИ во Македонија - ХХ век / Книга 2.: МУЛТИМЕДИЈАЛНА УМЕТНОСТ“

Прочитај повеќе