Блог статии од Настани

СООПШТЕНИЕ за ЈАВНОСТ

СООПШТЕНИЕ за ЈАВНОСТ 15.3.2022 (вторник), 10:30 ч.,Галерија ОСТЕН, СкопјеЗа ОСТЕН Скопје Корнелија КОНЕСКА – извршен директор на ОСТЕНАнгела КОСТОВА – координатор на ОСТЕН БИЕНАЛЕ на ЦРТЕЖ

Прочитај повеќе

НЕОЧЕКУВАН ДИЈАЛОГ | РЕМБРАНТ и ЈАНКУЛОВСКИ

НЕОЧЕКУВАН ДИЈАЛОГ | РЕМБРАНТ и ЈАНКУЛОВСКИ24 февруари 2022 - 24 февруари 2023 | Галерија ОСТЕН, Максим Горки 16а, Скопје

Прочитај повеќе

КАКО ДОЈДОВ ОВДЕ? | Владимир ПАУН ВРАПЧИУ | Соло изложба на слики

КАКО ДОЈДОВ ОВДЕ? Соло изложба на слики | Владимир ПАУН ВРАПЧИУ | 10-20 ное. 2021 | Отворање 15 ное. 19ч. | Галерија ОСТЕН Скопје.

Прочитај повеќе