Блог статии од Настани

ДИЈАЛОГ: Сулаж и Јанкуловски

ДИЈАЛОГ: Сулаж и Јанкуловски

Прочитај повеќе

ИЗЛОЖБА III по повод 75-години ОСТЕН: „СЛИКИ и ЦРТЕЖИ од колекцијата на ОСТЕН МУЗЕЈОТ“

ИЗЛОЖБА III по повод 75-години ОСТЕН: СЛИКИ, ЦРТЕЖИ И ГРАФИКИ од колекцијата на „ОСТЕН МУЗЕЈОТ“

Прочитај повеќе

МИЦКО Мице Јанкуловски | Форма III – ПРОДУКЦИЈА 2020 |самостојна изложба на слики | 8-22 декември 2020 - Галерија ОСТЕН Скопје

МИЦКО Мице Јанкуловски | Форма III – ПРОДУКЦИЈА 2020 |самостојна изложба на слики |8-22 декември 2020 - Галерија ОСТЕН Скопје

Прочитај повеќе