Блог статии од Настани

КАКО ДОЈДОВ ОВДЕ? | Владимир ПАУН ВРАПЧИУ | Соло изложба на слики

КАКО ДОЈДОВ ОВДЕ? Соло изложба на слики | Владимир ПАУН ВРАПЧИУ | 10-20 ное. 2021 | Отворање 15 ное. 19ч. | Галерија ОСТЕН Скопје.

Прочитај повеќе

ДИЈАЛОГ: Сулаж и Јанкуловски

ДИЈАЛОГ: Сулаж и Јанкуловски

Прочитај повеќе

ИЗЛОЖБА III по повод 75-години ОСТЕН: „СЛИКИ и ЦРТЕЖИ од колекцијата на ОСТЕН МУЗЕЈОТ“

ИЗЛОЖБА III по повод 75-години ОСТЕН: СЛИКИ, ЦРТЕЖИ И ГРАФИКИ од колекцијата на „ОСТЕН МУЗЕЈОТ“

Прочитај повеќе