Блог статии од Настани

Визуелните уметности во МК - ХХ век / Мултумедијална уметност

ПРОМОЦИЈА на публикацијата „ВИЗУЕЛНИТЕ УМЕТНОСТИ во Македонија - ХХ век / Книга 2.: МУЛТИМЕДИЈАЛНА УМЕТНОСТ“

Прочитај повеќе

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА НАГРАДЕНИ АВТОРИ 2015

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА НАГРАДЕНИ АВТОРИ 2015

Прочитај повеќе