Блог статии од Настани

Билјана ЈЕВТИЌ, Србија | „ПАУНОВO ОКО – ЈИН-ЈАНГ“ - САМОСТОЈНА ИЗЛОЖБА

„ПАУНОВO ОКО – ЈИН-ЈАНГ“ - САМОСТОЈНА ИЗЛОЖБА | Билјана ЈЕВТИЌ, Србија

Прочитај повеќе

Изложба на 6 уметници од колекцијата на ОСТЕН Музејот Скопје

Изложба на 6 уметници од колекцијата на ОСТЕН Музејот Скопје22 јуни - 22 јули 2023 | Галерија ОСТЕН СкопјеВладимир ВЕЛИЧКОВИЌ, Мице ЈАНКУЛОВСКИ, КРИСТО, Свето МАНЕВ, Жоан МИРО, Таки ПАВЛОВСКИ

Прочитај повеќе

Роберт ГЛИГОРОВ - УРОБОРО | Самостојна изложба во галеријата ОСТЕН Скопје | 23 февруари - 13 март 2023 година

Роберт ГЛИГОРОВ - УРОБОРО | Самостојна изложба во галеријата ОСТЕН Скопје | 23 февруари - 13 март 2023 година

Прочитај повеќе