Нови блог статии

ИЗЛОЖБА III по повод 75-години ОСТЕН: „СЛИКИ и ЦРТЕЖИ од колекцијата на ОСТЕН МУЗЕЈОТ“

ИЗЛОЖБА III по повод 75-години ОСТЕН: СЛИКИ, ЦРТЕЖИ И ГРАФИКИ од колекцијата на „ОСТЕН МУЗЕЈОТ“

Прочитај повеќе

МИЦКО Мице Јанкуловски | Форма III – ПРОДУКЦИЈА 2020 |самостојна изложба на слики | 8-22 декември 2020 - Галерија ОСТЕН Скопје

МИЦКО Мице Јанкуловски | Форма III – ПРОДУКЦИЈА 2020 |самостојна изложба на слики |8-22 декември 2020 - Галерија ОСТЕН Скопје

Прочитај повеќе

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА НАГРАДЕНИ АВТОРИ Скопје/Охрид 2019-2020 | Национална галерија на С.Македонија Чифте Амам |1-10 октомври 2020

OSTEN BIENNIAL of AWARDED ARTISTS Skopje/Ohrid 2019 - 2020 | National Gallery of N. Macedonia Cifte Hamam | 1 - 10 October 2020

Прочитај повеќе