Нови блог статии

Тик-так мотивација, покана за учество на Остен биенале на цртеж Скопје 2016

Тик-так мотивација, покана за учество на Остен биенале на цртеж Скопје 2016

Прочитај повеќе

ИЗЛОЖБА НА МИЦЕ ЈАНКУЛОВСКИ - сатирични слики на стакло

Изложба на Мице ЈАНКУЛОВСКИ - сатирични слики на стакло.

Прочитај повеќе

Osten4art – континуирана изложба

ОСТЕН Скопје започнува со нова активност Osten4art – континуирана изложба

Прочитај повеќе