Нови блог статии

Лук ВЕРНИМЕН, Белгија

Прва награда за сатиричен цртеж на 42. Светска Галерија на Карикатури Скопје 2014

Прочитај повеќе

Анка БУРИЌ, Црна Гора

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА ЦРТЕЖ Скопје 2014

Прочитај повеќе

Марина АБРАМОВИЌ - GRAND PRIX за животно остварување

ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА ЦРТЕЖ Скопје 2014

Прочитај повеќе