Нови блог статии

ОФИЦИЈАЛНА ИЗЛОЖБА и доделување на НАГРАДИ и ПРИЗНАНИЈА на ОСТЕН БИЕНАЛЕ на ЦРТЕЖ Скопје 2022

ОФИЦИЈАЛНА ИЗЛОЖБА и доделување на НАГРАДИ и ПРИЗНАНИЈА на ОСТЕН БИЕНАЛЕ на ЦРТЕЖ Скопје 2022

Прочитај повеќе

ОФИЦИЈАЛНА ИЗЛОЖБА и доделување на НАГРАДИ и ПРИЗНАНИЈА на ОСТЕН БИЕНАЛЕ на ЦРТЕЖ Скопје 2022 и 54 СВЕТСКА ГАЛЕРИЈА на КАРИКАТУРИ Скопје 2022

ОФИЦИЈАЛНА ИЗЛОЖБА и доделување на НАГРАДИ и ПРИЗНАНИЈА на ОСТЕН БИЕНАЛЕ на ЦРТЕЖ Скопје 2022 и 54 СВЕТСКА ГАЛЕРИЈА на КАРИКАТУРИ Скопје 2022

Прочитај повеќе

Средба со Амбасадорот на Јапонија во Р.С.Македонија и уметникот Лику М.Такахаши

Средба со Амбасадорот на Јапонија во Р.С.Македонија и уметникот Лику М.Такахаши

Прочитај повеќе