Популарни блог статии

МИЦКО | „Хоризонтален свет“ - изложба на слики

МИЦКО „Хоризонтален свет“ - изложба на слики23 дек. 2021 – 23 јан. 2022Галерија ОСТЕН

Прочитај повеќе

OSTEN ART FESTIVAL 2021 - New BAG

OSTEN ART FESTIVAL 2021 - New BAG

Прочитај повеќе

Изложба „ОСТЕН БИЕНАЛЕ на ЦРТЕЖ Скопје 2020 - НАГРАДЕНИ УМЕТНИЦИ и ФИНАЛИСТИ“

Изложба „ОСТЕН БИЕНАЛЕ на ЦРТЕЖ Скопје 2020 - НАГРАДЕНИ УМЕТНИЦИ и ФИНАЛИСТИ“

Прочитај повеќе