Популарни блог статии

Препорачано

ГРАН ПРИ за животно остварување на ОСТЕН БИЕНАЛЕТО Скопје 2024 на МИКЕЛАНЏЕЛО ПИСТОЛЕТО

ГРАН ПРИ за животно остварување на ОСТЕН БИЕНАЛЕТО Скопје 2024 - МИКЕЛАНЏЕЛО ПИСТОЛЕТО

Прочитај повеќе

МАРКО БАЊОЛИ - „Тркало на времето“

Изложба на Марко Бањоли, Италија „Тркалото на времето“ во Националната галерија на С. Македонија – Чифте амам Скопје, 23 април до 5 мај 2024 година

Прочитај повеќе

Отворање на соло изложбата „МЕТАМОРФОЗИ“ на македонскиот уметник Панде ПЕТРОВСКИ

Отворање на соло изложбата МЕТАМОРФОЗИ на македонскиот уметник Панде ПЕТРОВСКИ во галерија ОСТЕН. Славење на 65 години творештво и 85 години живот. НАЈАВНА ИЗЛОЖБА на ОСТЕН БИЕНАЛЕ 2024

Прочитај повеќе