„ Едноставност / Комплексност “ - Ненси ТОНГ, Кина | Соло изложба на слики со дело од Марина АБРАМОВИЧ од колекцијата на ОСТЕН

ОСТЕН БИЕНАЛЕ на ЦРТЕЖ Скопје 2022 - ОФИЦИЈАЛНА ПРОГРАМА - Ја претставува Ненси ТОНГ, Кина
„ Едноставност / Комплексност “ - Соло изложба на слики со дело од Марина АБРАМОВИЧ од колекцијата на ОСТЕН | 6 - 20 февруари 2023 во галерија ОСТЕН | Отворање 7 фев. 19ч.
Разговор со уметникот - 10 февруари во галерија ОСТЕН - 12ч.

Галерија