Саед САДЕГИ, Иран

Саед САДЕГИ, Иран - Прва награда за стрип на 41. Светска Галерија на Карикатури Скопје 2013. Поминување време со прекрасни карикатури од целиот свет е вистинско задоволство.
Бидете дел од нашата приказна и аплицирајте на следниот линк: http://bit.ly/1jD45b8