Цртеж

Фотографии

ОТВОРАЊЕ на ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА ЦРТЕЖ Скопје 2014

18 септември 2014 во галерија ОСТЕН - Официјално отворање и доделување на награди 
19 септември 2014 во изложбениот салон на МАНУ - отворање на изложбата на избрани автори