Билјана ЈЕВТИЧ, СрбијаКординатор

УЧЕСНИЦИ ВО ГРУПАТА

Милош БИБИЌ
Филип ЏОЛИЌ
Соња ХАЛИЛОВИЌ
Маша ВУЈИНОВИЌ
Јелена ПРОКОПОВИЌ
Стефан КОВАЧИЌ
Клио ВЛАХОУ, ГрцијаКординатор

УЧЕСНИЦИ ВО ГРУПАТА

Ерини БАКА
Антонис ТСЕОС
Терпсихори КСАНТОПОЛУ
Пепи КАРАГИАНАКИ

УЧЕСНИЦИ ВО ГРУПАТА

Јоргос ТАРЧИЛОПУЛОС & Дафни НИКИТАГрција
Романа ПЕХАР, Црна GораКординатор

УЧЕСНИЦИ ВО ГРУПАТА

Ана АЛЕСИЌ
Срџа ДРАГОВИЌ
Јована ПЕСТОРИЌ
Бојана ПОПОВИЌ
Милена ВУКОСЛАВОВИЌ
Радован ВУКАСОВИЌ
Крис БАРЈОКА, ГрцијаКординатор

УЧЕСНИЦИ ВО ГРУПАТА

Јанис АДАМОПУЛОС
Антониа ГАМБУРА
Ринет ЈОСАФАТ
Јанис КАМИНИС
Ирини МИТУДИ
Анастасиа ГИАТРОПУЛУ
Александра ГОГОУСИ
Александрос КАРОЗАС
Данаи КЕРАМЕОС
Ирини ЛАЗАРИДОУ
Мариа БОЖИА
Антони ДРАГАН
Виолета ГАЗЕА
Филипос ХОРТИС
Мариа НЕНАДИ
Катерина ВЛАХОУ
Никос БАРДАКАС
Димитра ДОКСАКИ
Вида ЕВЕНСОН
Тано МАРГАС
А-23 НЕКТАР
Мариа СТИАКАКИ
Анастасиа ГИОЗЕЛИ
Пелагиа КОНТАКСИ
Деспина НИКОЛИДАКИ
Деспина ПАПАНДРЕУ
Титина РОНТОГИАНИ
Таниа СТЕРГИУ

УЧЕСНИЦИ ВО ГРУПАТА

Емилија и Стојче ТОЧИНОВСКИС. Македонија