Цртеж

Завршни настани на ОСТЕН БИЕНАЛЕ на ЦРТЕЖ Скопје 2016

Завршни настани на ОСТЕН БИЕНАЛЕ на ЦРТЕЖ Скопје 2016:

22-ри декември 2016 во Националната галерија на Македонија (Чифте Амам) – изложба на наградените и селектираните автори, доделување на наградите и промоција на каталогот

23-ти декември 2016 во галеријата ОСТЕН во Скопје – отворање на изложбата на полските автори (ПОЛСКА – ПОСЕБНО ПРИЗНАНИЕ од ОСТЕН за национално претставување)