Корнелија КОНЕСКА, С. МакедонијаСелектор
Куратор, промотор на уметници и уметнички настани, уредник на публикации, извршен директор на ОСТЕН АРТ Скопје – Установа за култура за музејска и галериска дејност, управен директор на WAVA (Светска асоцијација за визуелни уметности)

https://www.facebook.com/kornelija.koneska
Бруно КОРА, ИталијаПретседател
Истакната личност во светот на уметноста, познат по својот придонес како критичар, автор и едукатор уште од 1960-тите, куратор на бројни уметнички биеналиња и изложби вклучително на Алберто Бури, Ив Клајн, Лусио Фонтана, Микеланџело Пистолето и многу други.
Д-р Пик КЕОБАНДИТ, БелгијаЧлен на жири
Основач и директор на организацијата Инспиративна култура од Брисел
https://www.inspiringculture.art – организација за уметност и културна дипломатија, главен уредник на списанието „Таргет глобал“.

https://www.facebook.com/pick.keobandith
Маја КОЛАРИЌ, СрбијаЧлен на жири
Историчар на уметност и куратор, директор на Музејот на современа уметност во Белград (https://msub.org.rs).