Проекти

Салвадор ДАЛИ - графики и скулптури од колекцијата на ОСТЕН

По повод Денот на Европа, ОСТЕН уметност на хартија, Делегацијата на Европската унија, Општина Центар и Амбасадата на Шпанија во Скопје со задоволство Ве покануваат на отворањето на изложбата на графики и скулптури од Салвадор Дали.

7 мај 2014 (среда), 20:20 часот, галерија ОСТЕН, 8-ма Ударна бригада 2, Скопје.